Albanian artist Pashk Pervathi


EKSPOZITA PERSONALE

1983
Galeria e Artit, Lezhe

1984
Galeria e Artit, Lezhe

1986
Galeria e Artit, Lezhe

1989
Galeria e Akademise se Arteve, Tirane

1991
Galeria e Artit, Lezhe

1992
Galeria Kombetare e Arteve, Tirane

1993
Art Gallery Milano, Itali

1994
Galeria e Artit, Lezhe

1995
Galeria e Artit, Lezhe
Qendra Kulturore "Ataturk", Stamboll, Turqi

1996
Pallati i Kultures, Lac

1997
Misioni Pageruajtes Spanjoll, Shengjin

1998
Galeria TE&GI, Tirane
Muzeu Municipal, Ceuta, Spanje

1999
Muzeu Historik Kombetar, Tirane
Misioni Pageruajtes Spanjoll, Durres

2002
Muzeu Historik Kombetar, Tirane

2005
Galeria Kombetare e Arteve, Tirane
Molo Vanviletano, Ancona, Itali

2006
Galeria "Rozafa", Shkoder
"Oficina della memoria", Fiuggi, Rome
"Guzini" Gallery Recanati, Ancona

2007
Art Galeri "KLEDIO", Tirane
Art Gallery “Jozef”, Durrės
Art Galeri "KLEDIO", Tirane
Galeria “Rozafa”, Shkoder

2008
Pallati i Kulturės Mirditė
Art Galeri “Jozef”, Durrės
Art Galeri “KLEDIO”,Tirane

2009
Galeria e Arteve “Guri Madhi”, Korēė
Art Galeri “Kledio”, Tirane

2010
Galeria Kombėtare e Arteve, Tiranė
Art Galeri "KLEDIO", Tirane

2011
Galeria Kombetare e Arteve Prishtine
Art Galeri “KLEDIO,”Tirane

2013
Art Galeri “KLEDIO”, Tirane

2014
Art Galeri “KLEDIO”, Tirane

2015
Art Galeri “KLEDIO” , Tirane


EKSPOZITA NE GRUP

1977
Pallati i Kultures, Tirane

1979
Galeria Kombetare e Arteve, Tirane

1983
Galeria Kombetare e Arteve, Tirane

1984
Gateria Kombetare e Arteve, Tirane

1985
Pallati i Kultures, Tirane

1986
Unesco, Paris

1987
Galeria Kombetare e Arteve, Tirane

1988
Pallati i Kultures, Tirane

1989
Galeria Kombetare e Arteve, Tirane ("Pranvera")

1990
Galeria Kombetare e Arteve, Tirane ("Pranvera")

1994
Chiostro delta Basilica di S.Maria di Coltemaggio, L'Aquila, Itali
Pinacoteka dell Amministrazione Provinciale, Bari, Itali

1995
Gateria Kombetare e Arteve, Tirane ("Onufri")

1998
Koleksion i TE&GI ne Frankfurt
Galeria Exiliza Ceuta, Spanje
Keshilli i Europes, Strasburg

2000,
Muzeu Historik Kombetar, Tirane ("Nentori")

2001
Pallati i Kombeve to Bashkuara, Gjeneve, Zvicer
Muzeu Historik Kombetar, Tirane ("Nentori")
Galeria "Mall", Londer, Angli (koleksioni i Galerise TE&GI)

2002, 2003, 2004
Galeria Kombetare e Arteve, Tirane ("Nentori")

2006
Taormina, Sicili, Itali

2007, 2008
Galeria Kombetare e Arteve, Tirane (“Nentori”)
Kledio Art Galeri, Tiranė

2009
Muzeu Kombėtar, Tiranė (“Nėntori”)
Galeria e Arteve “Guri Madhi”, Korēė

2010
Galeria e Arteve Lezhė
Muzeu Kombėtar Tirane ,Ekspozita “Pranverart”, (“Nėntori”)
Galeria e Arteve “Guri Madhi”, Korēė
Qendra kulturore “Dea” Ksamil, Sarandė

2011
Muzeu Kombėtar, Tiranė (“Nėntori”)
Galeria e Arteve “Guri Madhi”,Korēe

2012
Ekspozita tė pėrbashkėta nė Prizren, Prishtinė, Gostivar, Vlorė
Muzeu Kombėtar, Tiranė (“Nėntori”)

2013
Muzeu Kombetar Tirane. Ekspozita “Pranverart”,
Muzeu Kombėtar, Tiranė (“Nėntori”)

2014
Ekspozite e perbashket me piktor amerikane ne “Lotton Gallery” nė Ēikago, “Good Art Company” nė Masaēusets dhe “Eisenhauer Galery nė Teksas”.

-Shengjin, ekspozite e perbashket me piktorin Gjelosh Gjokaj dhe Agim Salihu.
- Galerine e Arteve Vlore.
-Muzeun Historik Kombetar e titulluar “VLORA NE TELAJO”
- Galeria FAB, Nentori.

2015
- Muzeu Historik Kombetar, "Plein Air"1.
- .Ekspozita te perbashketa ne Gjirokaster, Berat, Ulqin,Valbone,Pogradec,Vlore,Shkoder, San Demtre Corone, Janine,Boge, Elbasan, Kosove, me Institutin e Librit dhe Promocionit.

2016
Muzeu Historik Kombetar, "Plein Air"2.